Word lid van Stadspartij Nijmegen

Help Stadspartij Nijmegen en word lid. Zo steun je ons werk voor een trots, vrij en sociaal Nijmegen. Als lid praat je mee over de vereniging en ontmoet je regelmatig de fractie en andere leden. Je ontvangt voortaan uitnodigingen voor ledenvergaderingen, informele bijeenkomsten en nieuwsbrieven uit de fractie.
 geboortedatum
Stadspartij Nijmegen

Lid worden

Vormen van lidmaatschap

Contributie voor reguliere leden bedraagt 45 euro per jaar (meer contributie afdragen mag).
Voor mensen met een te laag inkomen (max. 140% van het bestaansminimum) geldt een korting van maximaal 66,6%. Het bestuur neemt contact op om de haalbare contributiehoogte vast te stellen.
Gezinslidmaatschap: als je vader, moeder of partner al lid is, dan is het mogelijk om een extra gezinslidmaatschap aan te vragen. Dit extra gezinslid is vrijgesteld van contributie.


Akkoordverklaring

Door op "Lid worden" te klikken bevestig ik dat ik lid wil worden van Stadspartij Nijmegen met ingang van vandaag. Ik blijf lid tot wederopzegging. Opzegging kan voor 1 december. Een opzegging gaat dan in per 1 januari van een volgend kalenderjaar.

Door op "Lid worden" te klikken geef ik toestemming om mijn verstrekte gegevens op te slaan in databases voor ledenadministratie en in verzendlijsten voor het regelmatig informeren over activiteiten van de vereniging en de fractie.


ANBI

Vereniging Stadspartij Nijmegen heeft de ANBI-status. De contributie en eventuele extra giften zijn daarom fiscaal aftrekbaar. Vermeld in de belastingaangifte ons RSIN nummer: 814398820.
Doneer
Doneer
X
Verder
<
Verder
<
Verder

Je wordt doorgestuurd
naar de betaalpagina
van jouw keuze.