• Home
  • Nieuws
  • Stadspartij DNF maakt zich grote zorgen over brandveiligheid hoogbouw

Stadspartij DNF maakt zich grote zorgen over brandveiligheid hoogbouw

Geplaatst op      Leestijd: 1 minuut
Stadspartij DNF maakt zich grote zorgen over brandveiligheid hoogbouw

Na een grote brand in London (UK) werd duidelijk dat bepaalde gevelisolatie, met name toegepast op hoogbouwcomplexen, bijzonder brandgevaarlijk kan zijn. Eerder dit jaar werd tijdens een uitzending van het tv-programma Zembla duidelijk dat de kans groot is dat dergelijke isolatieconstructies ook in Nijmegen zijn toegepast. Raadslid Jean-Paul Broeren, isolatietechnicus van beroep, maakt er sindsdien werk van om duidelijk te krijgen of dergelijke constructies toegepast zijn en als dat zo is, deze zo snel mogelijk aan te passen om de brandveiligheid van deze complexen te waarborgen.

Recent verscheen Jean-Paul Broeren in het tv-programma Nieuwsuur. Deze aflevering kunt u hier terugkijken. Dagblad De Gelderlander en Omroep Gelderland hebben er ook over bericht. Het artikel in de Gelderlander kunt u hieronder teruglezen. Het item op TV Gelderland kunt u hier terugkijken.


Maakt u zich zorgen n.a.v. deze berichten en wilt u een vermoedelijke onveilige situatie in de gemeente Nijmegen melden? Neem dan contact met ons op via info@stadspartijnijmegen.nl.
Schrijf in voor onze nieuwsbrief en we informeren je periodiek.
Inschrijven



Word lid