In memoriam Christel Kokke

Geplaatst op      Leestijd: 1 minuut
In memoriam Christel Kokke

Op 20 november jl. verloor Stadspartij DNF een zeer gewaardeerd lid, in 2014 was zij kandidaat-raadslid (nr. 36). Christel Kokke heeft zeer veel betekend voor onze stad. Zeer terecht heeft zij in 2015 een Zilveren Waalbrugspeld ontvangen. Dit is een gemeentelijke onderscheiding voor mensen die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor de Nijmeegse gemeenschap. Deze omschrijving was op Christel zeker van toepassing.

Zij was enorm actief voor de Benedenstad, o.a. als vrijwilliger bij buurtcentrum Het Oude Weeshuis. Vanuit haar affiniteit met gezond eten heeft zij mooie kookprojecten opgezet voor mensen uit de Benedenstad. Zij heeft de oude gespreksgroep van dominee Colijn voortgezet. Christel maakte zich ook hard voor het sportveldje bij de Waalkade. Daarbij was zij ook nog actief bestuurslid bij de Zonnebloem en organiseerde zij hier met verve de bingo's.

Wij zullen altijd dankbaar blijven voor alles dat Christel heeft betekend voor onze stad, en zullen haar blijven herinneren als een bijzondere Nijmeegse. We wensen familie, geliefden en familie veel sterkte met dit treurige verlies.

Lees meer over: Mededelingen.
Schrijf in voor onze nieuwsbrief en we informeren je periodiek.
Inschrijven



Word lid