Bloemerstraat eindelijk opgeknapt

Geplaatst op      Leestijd: 1 minuut
Bloemerstraat eindelijk opgeknapt

Eindelijk mogen de bloemetjes buiten gezet worden op de Bloemerstraat en Smetiusstraat. Stadspartij DNF heeft jaren aandacht gevraagd voor het herinrichten van deze winkelstraat.

Al vanaf de jaren '90 werd er gesproken over de noodzaak deze straat op te knappen. Sindsdien is de hele binnenstad, met het toenmalige Centrum 2000 plan, flink opgeknapt. Denk aan de diverse Ringstraten, zoals de Van Welderenstraat en de Hezelstraten. Het aanpakken van de Bloemerstraat en Smetiusstraat werd lang uitgesteld wegens de mogelijke komst van een tramtracé.

Stadspartij DNF heeft het daarom tot een van de speerpunten benoemd in het eigen verkiezingsprogramma en in het coalitieakkoord laten opnemen dat het opknappen van de Bloemerstraat nu echt ter hand moet worden genomen. Vorig jaar werd begonnen met het herinrichten van de Bloemerstraat en Smetiusstraat.

De werkzaamheden zijn nu gereed. Stadspartij DNF is daar trots op en feliciteert de ondernemers die ook in moeilijke tijden zijn blijven geloven in de kracht van deze straat. Op zaterdag 20 mei (tussen 14 en 17 uur) vieren de ondernemers dit heuglijke feit en zijn er tal van leuke activiteiten waarin de diversiteit van deze straat volop beleefd kan worden. Gaat dat zien.
Lees meer over: Binnenstad, Openbare ruimte.
Schrijf in voor onze nieuwsbrief en we informeren je periodiek.
Inschrijven



Word lid