Diana Krol

1. Waarom is Nijmegen jouw stad?
Ben 23 jaar geleden in Nijmegen komen wonen en voelde me meteen thuis. Een stad met een dorps karakter (noaberschap) en alle stadse faciliteiten. Woon nu in de Benedenstad, na bijna 20 jaar met ontzettend veel plezier in Oud West (Waterkwartier, de Biezen) te hebben gewoond. Dit is echt mijn deel van de stad. Het zien van de bruggen en het horen van: "Al mot ik krupe", maken me trots en geven een echt gevoel thuis te zijn.

2. Waar haal je de meeste voldoening uit in de werkzaamheden voor de fractie?
De Stadspartij bestaat uit een heel diverse samenstelling. Daarin werken we met het Nijmeegs hart aan een trots, vrij, sociaal, no nonsens Nijmegen. Het samen de schouders eronder zetten voor het belang en welzijn van de Nijmeegse inwoner drijft mij in de werkzaamheden voor de fractie.

3. Wat doe je naast het werk binnen de fractie?
Na 15 jaar als hulpverlener binnen de ambulante GGZ en vier jaar als consulent GGZ 18+ bij de gemeente Rhenen, ben ik nu werkzaam bij het Jeugdteam van de gemeente Rhenen. Daarnaast ben ik ook examinator op de HAN bij Social Studies Deeltijd.

4. Wat wil je de komende jaren graag bereiken?
Mijn ervaring binnen werken in het sociaal domein en persoonlijke affiniteit met de LHBT+ gemeenschap, maken dat ik mij hier graag hard voor maak. Een veilig, leefbaar Nijmegen voor iedereen.
Diana Krol
Diana Krol

Diana is fractievertegenwoordiger van Stadspartij Nijmegen.Portefeuille: Armoedebestrijding – Welzijn - Werk en Inkomen - Wijken - Binnenstad - Zorg - LHBTI+ - Inclusie & Diversiteit - Dierenwelzijn – Faciliteiten – Participatie

Contact met Diana

LinkedInE-mail
Doneer
Doneer
X
Verder
<
Verder
<
Verder

Je wordt doorgestuurd
naar de betaalpagina
van jouw keuze.