Campagnefilm van De Nijmeegse Fractie – Lijst 9

Door 13 maart 2014Nieuws

Bekijk hier de campagnefilm van De Nijmeegse Fractie!

De Nijmeegse Fractie is een politieke partij met 4 zetels in de huidige gemeenteraad. Een partij met een eigen Nijmeegs geluid, opererend in het sociale midden. Onze vier raadsleden, bestuur en achterban bestaan uit ervaren en betrokken Nijmegenaren en politici. Wij pakken het anders aan dan andere partijen. We schrijven geen plannen op het Stadhuis of voeren beleid aan de hand van dure onderzoeken, maar gaan de stad in. Het is voor ons namelijk van groot belang dat onze standpunten actueel zijn en aansluiten bij wat er écht leeft bij de Nijmegenaren. Bij wat er echt leeft bij u! Onafhankelijk en zonder druk van een landelijke politieke achterban, met fractieleden zonder een politieke kleur.

Onze focus ligt puur en alleen op de stad en dus op u! Wij geloven in dialoog, gezond verstand en het nastreven van het algemeen belang. En daarmee luisteren wij weer echt naar mensen, naar de bewoners van onze stad. Dat doen we door meer en betere inspraakmogelijkheden en duidelijke informatie over wat wel en niet kan. Rechtvaardigheid en gelijkheid staan altijd voorop. We zullen er daarom voor zorgen dat de zwakkeren in de samenleving net zo goed gehoord worden. De Nijmeegse Fractie gaat zich de komende jaren vol overtuiging inzetten voor een nóg mooier Nijmegen. Kunnen we rekenen op uw steun?

2 reacties

 • jacques heijnen schreef:

  Vanmiddag de standpunten van de politieke partijen in Nijmegen doorgenomen.
  Ik ga op de Nijmeegse Fractie stemmen en voor mij is dit de eerste keer dat ik op een gemeentelijke partij stem.
  In de meeste gemeenten hebben de landelijke politieke partijen de overhand.
  De plaatselijke partijen zouden hun koppen bij elkaar moeten steken en samenwerkingsverbanden moeten aangaan.
  Ze hebben namelijk, logisch ook, veel overeenkomsten in hun standpunten.
  Bij fusies tussen plaatselijke partijen kan men dan veel meer bereiken.
  Vreemd dat dit niet echt gebeurt, volgens mij althans.
  Maar mijn stem krijgt U in elk geval.
  Succes en met vriendelijke groet

  Jacques Heijnen

  • Hester Salentijn schreef:

   Wat leuk om te horen dat u op De Nijmeegse Fractie gaat stemmen! Uw steun doet ons goed.
   Van samenwerking tussen lokale partijen is inderdaad geen sprake. Er zijn zeker inhoudelijke overeenkomsten tussen de partijen, maar ook grote verschillen als je kijkt naar werkwijze, houding, etc. Dat is waarschijnlijk de belangrijkste reden dat er geen samenwerkingsverbanden zijn op dit moment. Maar wie weet wat de toekomst brengt.

   Vriendelijke groet,

   De Nijmeegse Fractie

Plaats een reactie